Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 noiembrie 2012

BANI DIN CER teatru TV


Bani din cer Teatru TV

Info: http://www.stirifeldefel.ro/teatru-la-tv-bani-din-cer-duminica-28-august-la-tvr3/

Rezoluţie: 720x540
Proprietăţi audio
Bit rate: 192 kbps
Audio format: MPEG Layer-3
Proprietăţi video
Compresie video: DIVX
Frame rate: 25
Data rate: 2440 kbps
Size: 1,54 Gb
Durata: 01:28:47
Încărcat pe: Freakshare, Turbobit

TVR 3 difuzează duminică, 28 august 2011, de la ora 20.15 piesa de teatru Bani din cer de Ray Coonay, preluare de la Teatrul de Comedie. Din distribuţia piesei regizate de Horaţiu Mălăele fac parte nume mari ale scenei româneşti: George Mihăiţă, Virginia Mirea, Gheorghe Dănilă, Mihaela Teleoacă, Dan Tudor, Eugen Racoţi si Şerban Georgevici.

„Într-o lume răvăşită de conflicte religioase, interetnice, interumane, într-o lume măcelărită de prostie şi incultură, singura soluţie pământean-tămăduitoare ar fi lumina spiritului. Ştiut fiind că şi comedia este chiriaşă pe viaţă în casa spiritului, având convingerea că şi râsul va mântui lumea, propunem acest spectacol a cărui singură mare virtute este UMORUL”, spunea Horaţiu Mălăele despre această piesă, pe care a şi regizat-o. Bani din cer  este o comedie cu umor de situaţie şi de limbaj, cu morală simplă: oamenii slabi îşi schimbă uşor caracterul în faţa banilor, devenind josnici şi lacomi.

Henry Perkins, un contabil banal, într-unul dintre drumurile zilnice către birou, îşi încurcă servieta cu a unui „Al Capone” şi, în loc de obişnuitul sandwich, cu brânză şi actele sale, găseşte o fabuloasă sumă de bani. „Sansa” nu-l paralizează, ci trece direct la acţiune: vrea să se mute cu soţia la Buenos Aires. Planurile îi sunt însă încurcate de cina organizată de soţie în cinstea zilei sale de naştere, de cei doi prieteni invitaţi, de şoferul chemat să-i ducă la aeroport şi de cei doi politişti care apar pe nepusă masă, din cu totul alte motive decât cele pe care şi le închipuie Henry. Finalul este total neaşteptat şi răsplăteşte pe toata lumea, personaje şi spectatori, cu sume egale de bani…


Descarcă de AICI: http://freakshare.com/folder/227233/0fd26bf.html

SAU: http://turbobit.net/cvdkx1eeeut0.html






***************************************

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu