Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 martie 2016

Aplauze pentru Lena (2014) TTv

Aplauze pentru Lena (2014) TTvInfo: http://www.bihon.ro/aplauze-pentru-lena-pe-tvr2-si-tvr-hd/1606019

Producţia teatrului independent Artemotion „Aplauze pentru Lena ” este un text care face parte din dramaturgia românească contemporană, creaţie a regretatului Valentin Nicolau. Aşa cum era prezentată piesa în cadrul FITO, „spectacolul porneşte de la o poveste mai veche, şi anume, acea a femeii, actriţă în cazul acesta, pierdută de către soţul ei la poker. Cel care o câştigă, un milionar aparent superior şi încrezut, devine, pe măsură ce petrec timp împreună, din ce în ce mai interesat de câştigul său la jocul de noroc”.

Un personaj puternic

„ În regia inspiratã a lui Andrei Mihalache, «Aplauze pentru Lena» nu este nicidecum o comedie, aşa cum trupa manageriatã de Mirela si Sebastian Lupu și-a obișnuit publicul, este o dramã care invitã la analizã de sine, iar unele scene, cum ar fi monologul fostei actrițe de succes Elena, ajunsã acum aidoma unei pãsãri cu penajul fanat, prizonierã într-o colivie în care a intrat în culmea gloriei orbitã de strãlucirea zãbrelelor, sunt de-a dreptul cutremurãtoare.
Mirelei Lupu îi reușește un personaj deosebit de puternic în deriva lui, reușind sã îmbine tãria de caracter cu pierderea de sine.
La fel, Sebastian Lupu face un Dinu aparent superior-înfumurat, în realitate iscoditor și interesat de recentul sãu câștig la cărți (Elena) mai mult decât vrea sã lase sã se vadã.

Descarca: http://www.filefactory.com/folder/02f6b42a5fa2f295Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu