Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 februarie 2015

Umbre (2015) serial


Umbre (2015) serial

Info: http://www.cinemagia.ro/

Serialul este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani și ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.
Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme.
După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai gasește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.

Comedie / Drama
Regia / Igor Cobileanski, Bogdan Mirică
Distributia / Şerban Pavlu, Maria Obretin, Andi Vasluianu, Diana Cavallioti, Andreea Vasile, Dorel Vişan, Doru Ana, Stefan Velniciuc, Sorin Cociş, Sergiu Costache, Madalina Craiu, Gabriel Huian, Dan Hurd


Interzis Minorilor sub 16 ani fara acordul parintilor !
Expresii licentioase folosite abuziv  !

Primele 5 episoade


Descarcati de aici: http://www.filefactory.com/folder/bec0c4e8aa815b43Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu