Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 martie 2013

DOCTORI DE FEMEI (2010) teatru TV


Doctori de femei (2010) teatru TV

după 'Tailleur pour dames' de Georges Feydeau

Info: http://www.facebook.com/events/116185141879995/

Rezoluţie: 716x330
Proprietăţi audio
Bit rate: 128 kbps
Audio format: MPEG Layer-3
Proprietăţi video
Compresie video: DivX YV12
Frame rate: 25
Data rate: 1211 kbps
Size: 908 Mb
Durata: 01:43:03
Încărcat pe: Freakshare, Turbobit

În regia lui Emanuel Pârvu, este o comedie bulevardieră de foarte mare succes, care s-a jucat pe mai toate scenele mari ale lumii şi chiar si pe Broadway.
Replicile savuroase, pline de umor, descreţesc frunţile spectatorilor.

Regia: EMANUEL PÂRVU

Cu:
MIHAI BENDEAC
EMANUEL PÂRVU
ADRIAN TITIENI/ DAN AŞTILEAN
ANCA SIGARTĂU
ADINA POPESCU
MARIANA DĂNESCU
ANDREEA VASILE
VLAD CORBEANU
GABI COSTIN
şi căţelul HUGO


„Doctori de femei” este adaptarea piesei ultracunoscute a lui Georges Feydeau –„Tailleur pour dames” care se joacă cu acelaşi succes pe toate scenele lumii încă de la prima sa reprezentaţie în 1886.

Comedie bulevardieră clasică, „Doctori de femei” are toate elementele pentru a stârni permanent râsul spectatorului care se prinde şi el în caruselul de minciuni, confuzii, disimulări, încurcături, toate în ritmul alert al qui pro quo-urilor.

Moulineaux- Emanuel Pârvu este un doctor căsătorit de doar 6 luni care încearcă să-şi înşele soţia cu Suzanne Aubin- Andreea Vasile, căsătorită cu un general scorţos. Ca să-şi ascundă aventura, Moulineaux are nevoie tocmai de Bassinet, un pacient enervant, băgăcios, pe deasupra şi sâsâit- Mihai Bendeac, pe care trebuie de acum să-l suporte pentru că îi oferă şi alibiul perfect dar şi locul în care să se întâlnească cu amanta.
Chiar şi generalul – Adrian Titieni are o amantă, pe Rosa- Anca Sigartău care se dovedeşte a fi fosta nevastă a sâsâitului şi fosta, cum altfel, iubită a doctorului afemeiat.
Din piesă, nu lipseşte soacra tipică- Adina Popescu care face tot ce poate să o convingă pe fiica ei naivă că Moulineaux o înşeală.

Râsul debordant vine mai ales din încurcătura de personaje pentru că generalul crede că Bassinet este doctorul, soţia doctorului crede că amanta acestuia este o croitoreasă, Rosa crede că este viitoarea soţie a generalului însurat care crede la rândul lui că soacra doctorului este… regina Groenlandei.


Descarcă de AICI: http://freakshare.com/folder/227233/0fd26bf.html

SAU: http://turbobit.net/download/folder/1412698




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu