Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 februarie 2013

INIMĂ DE ŢIGAN (2007) Serial TV


Inima de Tigan (2007) serial TV

Info: http://www.cinemagia.ro/filme/inima-de-tigan-20082/

Rezoluţie: 688x528
Type of file: MPEG-4 Media File
Frame rate: 25
Size: 529 Mb
Durata: 01:11:37
Încărcat pe: Turbobit, Freakshare

Sinopsis Inimă de ţigan

Aceasta este povestea lor. Povestea unei iubiri interzise. Codruţ şi Irina se iubesc din clipa în care s-au cunoscut şi amândoi visează la o viaţă fericită şi la o familie împreună.
Dar... Codruţ (Denis Ştefan) e ţigan din şatră. Deşi a învăţat carte şi a ajuns medic la Salvare, încă se izbeşte de prejudecăţile românilor, pentru că ţiganii poartă eticheta neîncrederii. Cu toate acestea, Codruţ este mândru de originea sa. Tatăl lui, Aurică Fieraru (Gheorghe Dinică) este bulibaşa Şatrei şi nu ştie carte, dar are şcoala vieţii, "aia mare". Este un tradiţionalist şi nu ar concepe niciodată ca fiul lui să ia de nevastă o româncă. Nici mama lui Codruţ, Spania (Florina Cercel) nu este încântată de idee, dar îl susţine pe Codruţ, pentru că îşi iubeşte foarte mult copiii. Spania trăieşte pentru cei trei copii ai ei. Giuvaeru, fratele mai mic al lui Codruţ (Lucian Viziru) îi dă multe bătăi de cap Spaniei. El e cel care intră în multe încurcături şi se ascunde după fustele mamei pentru a ajunge la liman. Argentina (Raluca Tătaru), al treilea copil al familiei Fieraru, este o fată bună dar greu de măritat, pentru că e grasă.

Pe de altă parte, Irina (Andreea Pătraşcu), este o fată inteligentă care provine dintr-o familie bogată de români. Tatăl ei, Gigi Dumbravă (Florin Zamfirescu) a construit un adevarat imperiu pentru care aşteaptă un moştenitor. Cum iubita lui cea tânără şi oportunistă, Flori (Dana Hauer) nu reuşeşte să rămână însărcinată, iar fiica cea mare Renata (Eugenia Şerban) are doua fete, lui Gigi nu i-a ramas decât Irina, şi nu ar permite niciodată ca ea să se căsătorească cu un ţigan. Ginerele perfect este chiar finul lui, Luca (Vlad Zamfirescu), care îl ajută în afaceri şi care are o relaţie frumoasă cu Irina, dar complet lipsită de tandreţe şi pasiune.
Departe de aceste probleme şi prejudecăţi ale familiilor, Irina şi Codruţ sunt fericiţi împreună. Până într-o zi când el află că, după legile ţigăneşti, îi este sortită Roza (Nicoleta Luciu), o ţigancă foarte frumoasă, educată la Paris. Ea este fiica lui State Potcovaru (Gheorghe Vişu), fratele de cruce al lui Aurică. State se întoarce din Franţa împreună cu soţia lui, Flacăra (Carmen Tănase), fiica adoptată Minodora (Doiniţa Oancea) şi bodyguardul marocan Thierry (Cabral) pentru a face nunta.
Pentru a-şi apăra iubirea, Codruţ rezistă tentaţiilor Rozei şi o trimite fecioară înapoi la tatăl ei. Gestul lui este considerat suprema jignire şi trebuie răscumpărat prin vărsare de sânge, pentru a nu se abate blestemul ţigănesc asupra urmaşilor. Aurică este gata să spele ruşinea cu viaţa lui, pentru a-şi salva fiul şi şatra.

Oare ce va alege Codruţ între marea sa iubire şi viaţa tatălui?


Ep.1,2,3; 4,5,6;


Descarcă de AICI: http://freakshare.com/folder/240812/821fedd.html

SAU: http://turbobit.net/download/folder/1413205

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu