Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 decembrie 2012

DULCEA SAUNA A MORTII (2003)Dulcea sauna a mortii (2003)

Info: http://www.cinemagia.ro/filme/dulcea-sauna-a-mortii-271/

Rezoluţie: 678x394
Proprietăţi audio
Bit rate: 128 kbps
Format audio: MPEG Layer-3
Proprietăţi video
Compresie video: XVID
Frame rate: 25
Data rate: 1015 kbps
Size: 771 Mb
Durata: 01:43:42
Încărcat pe: Freakshare, Filedefend

Sinopsis:

Un puscãrias celebru, Paraschiv, zis “Lama” (Gheorghe Dinicã), cu 28 de ani de detentie la activ, dar si agent acoperit sub regimul comunist, primeste o nouã “sarcinã”, de la vechi “prieteni” care îl au la mânã. El trebuie sã accepte sã fie din nou închis, pentru cã cel pe care trebuie sã îl omoare, tânãrul “Litera” (Florian Ghimpu), se aflã în puscãrie.

“Lama” îsi dã seama cã “Litera” trebuie sã moarã pentru cã poate depune mãrturie împotriva unor oameni “sus-pusi”, pe care, întâmplãtor, în zilele Revolutiei, împreunã cu prietena lui (Dana Rogoz), i-a vãzut mutând dintr-un sediu “conspirativ” uriase sume de bani în valutã. Între cei doi puscãriasi se leagã însã o prietenie aparte, astfel încât “Lama”, desi obisnuit sã ucidã cu sânge rece, fãrã a pune întrebãri celor care l-au angajat, nu pare sã vrea sã îsi ducã la îndeplinire misiunea. Mai mult decât atât, el va încerca sã îl ajute pe tânãr, riscându-si propria libertate, chiar propria viatã.

Filmul se bucurã de o distributie de exceptie. Tinerii Forian Ghimpu si Dana Rogoz au privilegiul de debuta alãturi de unii dintre cei mai apreciati actori ai cinematografiei românesti: Gheorghe Dinicã, Miticã Popescu, Irina Movilã, Florin Zamfirescu, Eugenia Serban, Valentin Teodosiu, Gheorghe Visu, Costel Constantin, acestea fiind doar cîteva nume din extraordinara distributie a filmului “Dulcea saunã a mortii”, în regia maestrului Andrei Blaier.Descarcă de AICI:

http://freakshare.com/folder/227233/0fd26bf.html

SAU:

http://filedefend.com/users/flicsn
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu