Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 aprilie 2012


IMPORTANT !

Daca sunteti de la Politie si nu va place ideea de a copia gratis mp3, filme sau alte materiale audio, video si de a le asculta si viziona sau sunteti oficiali guvernamentali sau faceti parte din orice organizatie ANTI-PIRAT sau orice grup oficial ori ati fost angajati ai acestora, atunci nu aveti permisiunea sa vizualizati acest blog, sa descarcati vreun fisier sau sa deschideti vreun document cu extensia html sau htm deoarece tot ce se afla pe acest blog este sau a fost PROPRIETATE PRIVATA si nu se permite vizualizarea.

Nu intrati orice ar fi! Daca totusi intrati atunci inseamna ca nu sunteti de acord cu aceste conditii si in acest caz nu veti putea acuza sau persecuta in nici un fel autorul blog-ului sau pe membrii familiei acestuia. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii si mai ales daca ati ajuns aici din intamplare sau la sugestia unui prieten atunci plecati acum. Daca download-ati orice fisier sau mai ales muzica aveti obligatia de a-l sterge in cel mult 24 de ore. Daca va place melodia download-ata, cumparati albumul.

Intrand pe acest blog declari ca esti de acord sa stergi orice material descarcat de aici in cel mult 24 de ore. Administratorii acestui blog nu isi asuma nici o responsabilitate a unei eventuale incalcari a acestui avertisment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu